منابع آب و اهمیت آن در کشاورزی

منابع آب و اهمیت آن در کشاورزی

آب از دیرباز مهم‌ترین عامل توسعه در جهان بوده است. انسان‌ها در دوران اولیه زندگی نزدیک رودخانه‌ها و منابع آب تجمع می‌کردند و به فعالیت‌های کشاورزی می‌پرداختند. 97 درصد منابع آبی غیرقابل استفاده برای کشاورزی بوده و مقدار بسیار محدودی از آن‌ها به طور مستقیم از سوی انسان مورداستفاده قرارگرفته است. افزون بر آن، کمی بیش از 76.1 درصد از آب‌های کره زمین به صورت رودخانه‌های یخی از دسترس خارج شده و آنچه تقریباً باقی‌مانده در عمق زمین ذخیره شده است.

فرمت فایل: word

تصویر: ندارد

تعداد صفحات: 5

کد فایل: 6-۰۰


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,200 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
abkeshavarzi_1691089_2929.zip21.8k